Blogg ALGERENT

Medel mot mossa och alger

ALGERENT

Juni 12,2023

Hos Algerent bliver vi nogle gange spurgt, om det er hensigtsmæssigt at rense taget, hvis der har ligget store mængder mos på taget i 10 år.

Taginspektion af tage med mos og alger

Mange kunder, der har haft mos på taget i lang tid, er bekymrede for, at taget er permanent beskadiget af mosset. Derfor anbefaler vi hos Algrent, at man foretager en inspektion af taget, inden man går i gang med behandlingen, så man er sikker på, at taget er intakt.


Taget på et hus er den vigtigste del af huset, og også den del af huset, der kan forårsage mest skade, hvis det ikke er i god stand. Levetiden for et pap- eller lærredstag med lav hældning med nutidens materialer menes at være op til 50 år; målinger har indtil videre vist, at et paptag på et helt fladt tag holder i 34 år. Et tag med lav hældning har også ofte flere problemer med mos, da fugt fremmer mosvækst.


Der er naturligvis forskellige faktorer, der påvirker tagets levetid, f.eks. om der er meget stående vand, hvilket materiale det er lavet af, og endda beliggenheden - solsiden er som regel den første, der tørrer ud og revner.


At lægge nyt tag eller, endnu vigtigere, at inspicere dit tag fra tid til anden er et must for at sikre, at dit tag med lav hældning forbliver tæt. Det er normalt gratis at få efterset sit tag, ligesom det er gratis at få et tilbud på arbejde eller omlægning af taget.


Et tip til omlægning af taget er at sammenligne mindst tre forskellige tagdækningsfirmaer med gode referencer. Prisen kan variere meget. Uanset hvilket firma du vælger i sidste ende, mener vi, at det er vigtigt, at du vælger et firma, der er specialiseret i tage med lav hældning. Når man lægger paptage i dag, svejses samlingerne sammen med gas, så det er meget vigtigt at sikre sig, at det firma, man hyrer, har en aktiv ansvarsforsikring og uddannelse i varmt arbejde med fugtisolering.


En simpel inspektion af dit tag er helt gratis i hele Stockholm og Mälardalen. Den ser på tagets tilstand og levetid, og du får en mundtlig eller skriftlig udtalelse fra en fagmand om, hvad han synes om dit tag. Er det tid til at bygge om, eller kan du roligt vente et par år mere og behandle taget mod mos med Algerent.

Produkter fra ALGERENT

OPTIMAL
ALGERENT
Til enkel begroning
Dækker op til 80 kvm*
149 kr316 kr

MEST POPULÆRE

ALGERENT PROFFS
Mod svære begroninger
Dækker op til 100 kvm*
199 kr395 kr

BEDSTE VALG

2st ALGERENT PROFFS
Til Professionel
sanering. Dækker op til 200 kvm*
398 kr790 kr

*Mængden af Algerent afhænger af typen af begroning.

Rengöring av mossa, alger, lava, svartmögel, rödalger och kakelpest


ALGERENT
ALGRENT
Til enkel begroning
Dækker op til 80 kvm*
149 kr316 kr

BEDSTE VALG

2st ALGERENT
PROFFS
Til Professionel sanering.
Dækker op til 200 kvm*
398 kr790 kr

MEST POPULÆRE

ALGERENT
PROFFS
Mod svære begroninger
Dækker op til 100 kvm*
199 kr395 kr

* Mængden af Algerent afhænger af typen af begroning.

Rengöring av mossa, alger, lava, svartmögel, rödalger och kakelpest

Bloggarkiv

Undersøgelser af problemet med mos og alger på tage
Blogg ALGRENT ALGRENT MAJ 25,2023 Undersøgelser af problemet med mos og alger på tage Det...
Tagrensning. Tips fra en kunde, der har købt ALGERENT PROFFS
Blogg ALGERENT ALGERENT Nov 15,2022 Grundig og avanceret tagrensning En person fra Halland i Sverige...
Hvornår skal man udføre en taginspektion
Blogg ALGERENT ALGERENT Juni 12,2023 Hos Algerent bliver vi nogle gange spurgt, om det er...