LEVERANS

Snabba leveranser

Alle produkter befinder sig på Algerents lager i Malmø, Sverige. Det giver os mulighed for at være hurtige og sende dagligt. Ordrer, der modtages på hverdage inden kl. 10.00, afsendes samme dag. Hvis du bestiller efter kl. 10.00, afsendes ordren næste dag. Bestillinger på lørdage og søndage afsendes fra Algerent om mandagen.


Leveringstider

Afhængigt af hvor din pakke sendes hen i Danmark, kan leveringstiden variere en smule. Generelt gælder følgende for transportørernes leveringstider, men variationer kan forekomme. Nedenfor er DHL's leveringstider. 


2 dage: Til postnummer 1000- 5900 (ikke Bornholm)

2-3 dage: Til postnummer 6000- 9900.

3-4 dage: Bornholm


Vælg Udleveringssted

Med Algerent kan du kun vælge DHL som transportør af pakken. DHL Parcel connect er et omfattende distributionsnetværk i hele Danmark med mange udleveringssteder. 


DHL vælger automatisk det udleveringssted, der er nærmest din hjemmeadresse.

Hvis du vil se, hvilket DHL Servie Point der er nærmest din adresse, kan du klikke her (DHL eCommerce ServicePoint Finder) .


I mindre byer eller på øer kan det nærmeste udleveringssted til din hjemmeadresse være "forkert" for dig. I dette tilfælde skal du indtaste det postnummer, hvor du ønsker at hente pakkerne, i adressefeltet. Selv hvis du har indtastet en forkert adresse, vil du kunne hente pakken på det valgte udleveringssted.

Sporbar pakke

Alle pakker fra Algerent er sporbare. Leveringsmeddelelsen sendes både via e-mail og SMS med et sporingslink, som giver dig mulighed for at følge din pakkes placering.


Af uafhentede pakker

Alle ordrer sendes som pakker. Din ordre forbliver hos udleveringssted i 14 dage, hvorefter din ordre returneres til vores lager. I løbet af disse 14 dage vil du modtage mindst 3 påmindelser om at afhente din pakke. Hvis pakker sendes tilbage til Algerent, opkræver vi et gebyr på 149 kr. forsendelse, når de returneres på grund af uafhentede pakker.


Forsendelsesvilkår

Gratis forsendelse med DHL: ved køb over 350kr.

Fragtafgift DHL: 49kr for køb under 350kr.


E-mail og SMS

Når du har afgivet en ordre, modtager du en e-mail med ordrebekræftelsen inden for et par timer. Efter 1-2 arbejdsdage vil du modtage en leveringsmeddelelse fra Algerent via e-mail. Efter yderligere 2-3 dage vil du modtage en e-mail og en sms fra DHL om, at din pakke er klar til afhentning.


Hvis du ikke modtager disse e-mails eller sms'er, har du sandsynligvis indtastet den forkerte e-mailadresse og/eller det forkerte mobiltelefonnummer. Kontakt os på Order@algrent.com, så hjælper vi dig, så du kan hente pakken hos postombudet.


Åbent køb

Du har altid fjorten (14) dages åbent køb af produkterne. Kontakt os på Order@algrent.com, så hjælper vi dig med returneringen. Omkostningerne ved returforsendelse dækkes ikke af Algerent.


100% Kundegaranti

Du har 30 dage til at teste produktet. Hvis du ikke er tilfreds med produktet, og mere end 90% af indholdet er tilbage, kan du returnere varen. ALGERENT tilbagebetaler dig 100%, bortset fra returportoen, som du selv er ansvarlig for.


Aftale Salgs og Leveringsbetingelser