HVORFOR ALGERENT?

Bæredygtige

Effekten er langvarig, hvilket både sparer tid for dig og bidrager til et lavere ressourceforbrug.


Gennem en optimal dosering får du en effektiv rengøring, der virker i op til 5 år, hvilket sparer penge, arbejdstid og vores miljø.

Modernt

ALGERENT er et moderne rengøringsmiddel tilpasset det nordiske udendørsmiljø, meget skånsomt mod overflader og biologisk nedbrydeligt.

Effektivt

ALGERENT er effektivt mod alger, mos, skimmelsvamp og lav. Den aktive ingrediens Alkylbenzyldimethylammoniumchlorid desinficerer overfladen og dræber begroningen med det samme. Stoffet er godkendt i EU og i Danmark.


Danmark tillader dog ikke markedsføring af produkter, der indeholder dette stof, som algemiddel. Stoffet og produkterne fjerner dog mos, skimmelsvamp og lav.


Det aktive stof Alkylbenzyldimethylammoniumchlorid er en almindelig bestanddel af desinfektionsmidler. Andre navne for det samme aktive stof er Benzene surfactant, Alkyl(C12-16)dimethylbenzylammonium chloride eller Benzyl-C12-16-alkyldimethylchlorides.

Your heading text goes here

Hurtig levering

ALGERENT leverer inden for 2-3 arbejdsdage i Danmark fra vores distributionscenter i Sverige. Vi behandler ordrer løbende, og ordrer afgivet inden kl. 13 afsendes normalt samme dag.

100% Tilfredshed

ALGERENT er overbevist om, at du vil blive 100 % tilfreds. Du har selvfølgelig 14 dages returret. Hvis du ikke er tilfreds med ALGERENTs resultater, har du 30 dage til at returnere varen og få dine penge tilbage.


ALGERENT refunderer dig 100%, bortset fra returforsendelsen, som du selv er ansvarlig for.